Hotel-Restaurant De Croone

Suggesties

Hotel-Restaurant De Croone

Voorgerechten

  • Soep van de dag -
     
  • Carpaccio van rundsvlees met parmesanschilfers - 
     
  • Gerookte zalm extra zacht - 
     
  • Duo van artisanale kaas- en garnaalkroketten 
     
  • Artisanale kaaskroketten - 
     
  • Artisanale garnaalkroketten - 
     
  • Scampi van de chef -
     
  • Scampi in look - 
     
  • St. Jacobsvruchten met witloof en appel -
     
  • Tomaat garnaal (1 stuk)

TAPAS

  • Klein tapas bord (2pers) - 12€
    (2 soorten Spaanse kaas, chorizo, Spaanse salami, olijven, zongedroogde tomaten en Spaanse ham)
     
  • Groot tapasbord (4pers) - 18€
    (2 soorten Spaanse kaas, chorizo, Spaanse salami, olijven, zongedroogde tomaten en Spaanse ham)
     
  • Portie olijven - 5€
     
  • Warme borrelmix - 12€

 

SALADES

  • Griekse salade - 
     
  • Italiaanse salade - 
     
  • Salade met kip & spekjes 
     
  • Salade met scampi’s, 
  • Vegetarische salade - 
  • Salade met gerookte zalm en garnalen - 

Hoofdgerechten

  • Steak 
  • Ossehaas 
     
  • Côte à l′os 1300 Gr ( 2 personen )
     
  • Kippenbrochette 
     
  • Lamsbrochette met witloof, tomaat en gratin  
     
  • Ribbetjes 

  • ---
     
  • Choronsaus 
  • Champignons geflambeerd 
  • Champignonsaus 
  • Pepersaus 
  • Provencaalse saus 
  • Hofmeesterboter 

PASTA

  • Linguini met gerookte zalm 
     
  • linguini met scampi en pesto 
     
  • Linguini met parmaham en mozarella
     
  • Linguini vegetarisch 

     

VISGERECHTEN

  • Gebakken zeetong - Dagprijs
     
  • Gebakken zalm met seizoensgroenten 
     
  • Scampis van de chef 
     
  • Scampis op Thaïse wijze 
     
  • Scampi look
     
  • Tomaat garnaal (2 stuks) - Dagprijs